İLHAM TASARIM KAYNAKLARI
Bu yayının amacı, tüm dünyadaki tasarım ve sanat sektöründe çalışanların, ilham kaynaklarını keşfetmelerine katkıda bulunmaktır. İlham Tasarım Kaynakları web sitesi, Mart 2019 tarihinden bu yana yayındadır. Bir tasarımcı veya sanatçının ihtiyaç duyabileceği farklı disiplinlerdeki kaynakları özenle seçiyor ve yayınlıyoruz.

Grafik tasarım ve tipografi yanında, sanat, fotoğrafçılık ve sinema ile ilgileniyorsanız, bu web sitesi tam size göre. Reklam sektöründe çalışan grafik tasarımcılar ve sanat yönetmenleri için düzenlediğimiz grafik tasarım kaynaklarının bu alanda çalışanlara faydalı olmasını diliyoruz.

IDR Ekibi: https://www.inspirationdesignresource.com/
İLHAM TASARIM KAYNAKLARI Bu yayının amacı, tüm dünyadaki tasarım ve sanat sektöründe çalışanların, ilham kaynaklarını keşfetmelerine katkıda bulunmaktır. İlham Tasarım Kaynakları web sitesi, Mart 2019 tarihinden bu yana yayındadır. Bir tasarımcı veya sanatçının ihtiyaç duyabileceği farklı disiplinlerdeki kaynakları özenle seçiyor ve yayınlıyoruz. Grafik tasarım ve tipografi yanında, sanat, fotoğrafçılık ve sinema ile ilgileniyorsanız, bu web sitesi tam size göre. Reklam sektöründe çalışan grafik tasarımcılar ve sanat yönetmenleri için düzenlediğimiz grafik tasarım kaynaklarının bu alanda çalışanlara faydalı olmasını diliyoruz. IDR Ekibi: https://www.inspirationdesignresource.com/
0 Yorumlar 0 Paylaşım