Pazarlama ekibine sorulacak üç önemli soru: Kime ulaşmaya çalışıyorsunuz? Herkese ulaşmaya çalıştığınızı söylerseniz, muhtemelen kimseye ulaşamayacağınızı anlıyorum.

Değiştirmeye çalıştığımız insanların psikografik özelliklerini, dünya görüşlerini ve ihtiyaçlarını tam olarak nasıl tanımlayabilirsiniz?

Neden bizi desteklemeye karar veriyorlar?

Para kazanmak, satış yapmak, ses getirmek için insanları bir şekilde değiştirmeliyiz.

Bunları değiştirdiğimizde ne olur?

Kendilerine hangi hikayeyi anlatıyorlar?

Bunu daha sık yapmak için neye ihtiyacınız var?

Bunun işinize yaraması için hangi kaynakların, araçların veya gerçeklerin mevcut olması gerekir?

Ürünlerimizde, hizmetlerimizde veya insanlarımızda neyi değiştirmemiz gerekiyor? Nereden biliyorsunuz?

https://www.anadolupazarlama.web.tr/
https://anadoludapazarlama.blogspot.com/
Pazarlama ekibine sorulacak üç önemli soru: Kime ulaşmaya çalışıyorsunuz? Herkese ulaşmaya çalıştığınızı söylerseniz, muhtemelen kimseye ulaşamayacağınızı anlıyorum. Değiştirmeye çalıştığımız insanların psikografik özelliklerini, dünya görüşlerini ve ihtiyaçlarını tam olarak nasıl tanımlayabilirsiniz? Neden bizi desteklemeye karar veriyorlar? Para kazanmak, satış yapmak, ses getirmek için insanları bir şekilde değiştirmeliyiz. Bunları değiştirdiğimizde ne olur? Kendilerine hangi hikayeyi anlatıyorlar? Bunu daha sık yapmak için neye ihtiyacınız var? Bunun işinize yaraması için hangi kaynakların, araçların veya gerçeklerin mevcut olması gerekir? Ürünlerimizde, hizmetlerimizde veya insanlarımızda neyi değiştirmemiz gerekiyor? Nereden biliyorsunuz? https://www.anadolupazarlama.web.tr/ https://anadoludapazarlama.blogspot.com/
0 Yorum 1 Paylar 49 Kişi Görüntüledi
Sponsor
Medyadia Banner