Levent'in Zeynep'i kurtarma girişimi hiç beklenmedik bir yerden engellenir. Kızının eğitim görmesini hayal eden Meryem, Naim'in ve tarikatın kızı Zeynep için planlarını öğrenir. Naim tarikat içinde yükselmenin hesaplarını yaparken Meryem de kızını kurtarmaya çalışmaktadır. Cüneyd'in bu halleri ona amcası Sadi Hüdayi'yi düşündürür. Kendisinin ve tarikatın geleceğine yönelik planını bir an önce hayata geçirme niyetindedir. Eşi Hasna ve kızı Feyza'nın ise başka planları vardır. Babasına olan öfkesi arttıkça Mira'nın başı daha da büyük bir belaya girer.

Kırmızı Goncalar, laik Atatürkçü Levent (Özcan Deniz) ile bağnaz bir mezhepte yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kesişen kaderlerini konu alıyor ve konu "çocuk" olduğunda annelik/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor. "İnanç ve görüş farklılıklarına rağmen.
Levent'in Zeynep'i kurtarma girişimi hiç beklenmedik bir yerden engellenir. Kızının eğitim görmesini hayal eden Meryem, Naim'in ve tarikatın kızı Zeynep için planlarını öğrenir. Naim tarikat içinde yükselmenin hesaplarını yaparken Meryem de kızını kurtarmaya çalışmaktadır. Cüneyd'in bu halleri ona amcası Sadi Hüdayi'yi düşündürür. Kendisinin ve tarikatın geleceğine yönelik planını bir an önce hayata geçirme niyetindedir. Eşi Hasna ve kızı Feyza'nın ise başka planları vardır. Babasına olan öfkesi arttıkça Mira'nın başı daha da büyük bir belaya girer. Kırmızı Goncalar, laik Atatürkçü Levent (Özcan Deniz) ile bağnaz bir mezhepte yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kesişen kaderlerini konu alıyor ve konu "çocuk" olduğunda annelik/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor. "İnanç ve görüş farklılıklarına rağmen.
WWW.YOUTUBE.COM
Kızıl Goncalar 3. Bölüm
Kızıl Goncalar 3. BölümKızıl Goncalar 2. Bölümü İzlemek İçin Tıklayın: https://youtu.be/5nXRi1dkRps22 Ocak 2024 PazartesiKızıl Goncalar Her Pazartesi FOX'ta!...
0 Yorumlar 0 Paylaşım