Medya, insanların bilgi, haber, eğlence ve reklam gibi içerikleri alabildiği araçları ifade etmek için kullanılan genel bir terimdir. Medya birçok farklı biçim alabilir ve genellikle gazeteler, televizyon, radyo, internet ve sosyal medya gibi farklı platformlarda sunulur.

Medya, insanların dünyayı anlamlandırmak, bilgi edinmek ve iletişim kurmak için kullandıkları önemli bir araçtır. Medya aynı zamanda politik ve sosyal fikirleri yaymak, birçok fikri etkilemek ve hatta değiştirmek için de kullanılmaktadır.
Medya, insanların bilgi, haber, eğlence ve reklam gibi içerikleri alabildiği araçları ifade etmek için kullanılan genel bir terimdir. Medya birçok farklı biçim alabilir ve genellikle gazeteler, televizyon, radyo, internet ve sosyal medya gibi farklı platformlarda sunulur. Medya, insanların dünyayı anlamlandırmak, bilgi edinmek ve iletişim kurmak için kullandıkları önemli bir araçtır. Medya aynı zamanda politik ve sosyal fikirleri yaymak, birçok fikri etkilemek ve hatta değiştirmek için de kullanılmaktadır.
0 Yorumlar 0 Paylaşım